Tarieven

Lichaamstaal; het is heel nuttig in de omgang met paarde (en mensen) te werken met non-verbale communicatie. Met een les kun je veel inzichten krijgen wat het effect hiervan is om dit te gebruiken in de dagelijkse omgang met mens & paard. Hoe kun je een paard sturen op lichaamstaal zonder dat je verbonden bent door middel van een halster met een touw? Wat is belangrijk om op te letten voor jezelf? Wat voor effect heeft jou houding op jou paard? Wat zie je aan je paard, wat is zijn manier van communicatie?

€30,-
+- 45 min.

Trailer(laad)-problemen, geen halster om kunnen doen, geen voetjes geven, bang voor de dierenarts, niet te pakken in de wei, geen wormenkuur kunnen geven.
Voorgenoemde problemen zijn helaas niet ondenkbaar in de paardenwereld, maar gelukkig wel allemaal op te lossen! Dit allemaal op basis van vertrouwen en wederzijds respect. Er wordt gewerkt op een manier wat paarden van nature zullen begrijpen. Het ongewenste gedrag zal worden omgebogen tot gewenst gedrag, op mens en paard afgestemd!

€50,-.
Per uur
Max €150 per (dag)deel

Bij gevaar zal het instinct van het paard zeggen dat ze moeten vluchten, maar niets is minder gevaarlijk dan een paard dar er vandoor gaat bij het passeren van een vrachtwagen!
Een schriktraining geeft het paard, maar vaak ook de eigenaar/ruiter meer vertrouwen en handvatten om spannende situaties aan te gaan. Het paard zal leren ontspannen, met als resultaat dat het jullie dapperder en zelfverzekerder maakt.

€ op aanvraag.
Individueel of in een groep

Workshops/Lezingen

Lezingen
Inzicht in paardengedrag
Workshops
Ik, de pony en leiderschap
Inzicht in lichaamstaal
Durven – Denken – Doen
Demonstraties
Grond- en loswerken
Trailerladen

 

€ op aanvraag.