Recensies


~Jana~
Wat een ongelooflijke prestatie. In zó’n korte tijd.. Dit bereiken…! Dat verdient echt een gigantische berg respect, eer en bewondering..!
Een (bijna) 3 jarige hengst, die nog nóóit van zijn leven een halster om heeft gehad, en bovendien echt énorm gevoelig was (met de nadruk op WAS) voor aanrakingen op zijn gezicht en oren. Zie die maar eens halster-mak te maken…. Naderhand heeft ze mij goed begeleid zodat het ook goed blijft gaan.

~Annalie~
Na twee uren bezig te zijn geweest op een wedstrijdterrein is hij er uiteindelijk in gedrukt met pakken stro en

 een shovel. Hij kwam elke reis trillend en kletsnat van de trailer af. Tijd dus om er iemand bij te halen. Stapje voor stapje kwamen ze steeds verder in de trailer, met alle rust en alle geduld. Ze liet hem in zijn waarde, en wat een ander paard!
Week later was het echte moment. We hadden wedstrijd, beetje spannend loopt hij erop? Ja! Hij liep er zonder moeite, ook na de wedstrijd, zo in één keer op.

~Sanne~
Ik geloofde het bijna niet. Na zo veel gedoe, boze gezichten, bange gezichten en vooral heel veel stress loopt ze gewoon de trailer op! En hoe!
Ons paard loopt gewoon weer zonder achteruit te stormen, steigeren en bokken de trailer op. Ge-wel-dig.

~Laura~
Mijn paard was een echt losbreekpaard. Als we buiten de bak waren en hij zag de ruimte, dan zette hij zijn hals erop, zijn kont eronder en hij ging! Keihard rende hij overal doorheen.
Na een training van Wieke hebben we viaducten, vrachtwagens, trekkers, robotmaaiers getrotseerd. We zijn al van alles tegengekomen en mijn paard breekt niet meer los!!

~Marijke~
Onze 16-jarige ruin werd wild bij zijn verzorging en het opzadelen. Onder wild te verstaan, oren plat in de nek, drentelen en (gericht) trappen.
Wieke geeft een hele duidelijke uitleg waarom je iets zo doet, is geduldig en heeft de angst weggenomen bij ons en daarbij ons het vertrouwen terug gegeven! Hij is weer gezadeld en er is weer op gereden!

~Monique~
Mijn 6e jarige merrie had een extreme scheerapparaat angst en dat werd alleen maar heftiger. Zelfs met praam op kon ik eigenlijk niet meer bij haar in de buurt komen. Voor ons beiden werd het zo gevaarlijk en de bijkomende de stress was het niet waard.
Wieke was heel duidelijk en correct in haar hulpen, bijzonder om te zien en mijn merrie reageerde er direct heel goed op. Met de juiste instructie en begeleiding kon ik het uiteindelijk ook.
De sessies van Wieke  vond ik echt een openbaring, zo ontzettend bijzonder.

 ~Gea~

Onze 4-jarige pony kregen wij de trailer niet in. Wieke heeft ons ontzettend goed geholpen op een rustige respectvolle wijze.

Bijzonder en mooi om te zien en ervaren.

~Nancy~
Verbazingwekkend hoe Wieke met geduld en liefde een “probleem gedrag bij paarden” weet om te draaien naar positiviteit.
Bovendien een erg leerzame training wat je band met je pony/paard vergroot en verbeterd!

~Kim~
Mijn paard wou met geen mogelijkheid op de trailer, als hij de trailer zag en je er met een zweep achter ging  staan, probeerde hij te trappen of ging steigeren.
Wieke heeft zoveel geduld en rust en uiteindelijk zijn we een stuk verder gekomen en heeft hij rust.
Kan nu zelfs hem op de trailer zetten, een stuk rijden en ook daarna stapt hij er zo weer op.